Ako koristite Android ove bi vam aplikacije mogle olakšati život

0

Imate višak memorije na mobitelu, a već ste odigrali preko 500 sati u Clash of Clansu ili Zynginom Pokeru? Svakodnevno pretražujete Google Play trgovinu, ali vas ništa ne zaintrigira? Ne brinite se, nakon što pročitate naš članak nećete imati dovoljno memorije na mobitelu za sve aplikacije koje ćete htjeti skinuti!

Zaključajte sve aplikacije

AppLock je aplikacija koju morate imati za slučaj da izgubite mobitel ili ga ostavite u blizini ljudi koji vole njuškati po tuđim stvarima. Ova aplikacija zaključava vaše aplikacije lozinkama te tako onemogućava pristup nepoželjnim očima. Moći ćete mirno spavati – sve one privatne poruke s WhatsAppa ili slike sa Snapchata nitko osim vas neće moći vidjeti. Dosta zgodno, zar ne?

Skenirajte – bez skenera

Pomoću aplikacije CamScanner vrlo jednostavno možete skenirate sve dokumente kamerom vašeg mobitela i to u PDF formatu. Vrlo korisno ako ste u žurbi i doma nemate skener, a ne stignete skočiti u kopiraonu. Ne samo to, već po skeniranim dokumentima možete pisati, dodavati različite bilješke te ih uređivati kako god vam je potrebno.

Kalkulirajte financije

Financial Calculators besplatna je aplikacija koja u sebi sadrži veliki broj raznih kalkulatora koji će vam pomoći naći smisla u kompleksnom svijetu osobnih financija. Od kalkulacije rata kredita do kamata vaše štednje, sve možete naći unutar ove aplikacije. Osim par dosadnih reklama koje iskoče tu i tamo, ovoj aplikaciji zbilja ne možemo naći zamjerku.

Pratite rad mobitela

Simple System Monitor vrlo je korisna aplikacija koja će vam, kako i samo ime sugerira, pomoći nadzirati rad sistema vašeg mobitela. Od CPU ili RAM potrošnje do zdravlja ili temperature baterije, nema toga što ova aplikacija ne pokriva. Aplikacija je vrlo jednostavnog dizajna i lako ju je koristiti, što je veliki plus s obzirom na more sličnih aplikacija.Organizirajte svoje obaveze

Svi znamo koliko je teško pratiti sve obaveze koje nas mogu čekati u jednom danu, a kamoli u tjednu. Tu u priču ulazi TickTickjedna od najboljih i najjednostavnijih organizacijskih aplikacija na Androidu. Neke od funkcija su postavljanje podsjetnika, obaveza koje se ponavljaju ili jednostavne liste obaveza koje vas još očekuju. Dodatan plus je što svoje liste možete podijeliti s drugim korisnicima, pa tako lako možete organizirati obaveze unutar vaše obitelji ili tima na poslu.

Pratite svoju potrošnju

Za sve bonbon korisnike, njihova nova mobilna aplikacija sadrži sve što vam može zatrebati. Od osnovnih stvari poput provjere stanja računa ili potrošnje minuta, SMS-ova ili megabajta, do vrlo korisnog brzinomjera koji će vam kroz vizualni prikaz reći trošite li premalo ili previše. Čak si možete postaviti i limit potrošnje, kupiti bon ili kao pretplatnik imati uvid u račune, što je dosta zgodna stvar, morate priznati.

foto: Google Play

Spremite u ‘džep’ za kasnije

Pocket je odlična aplikacija za sve kojima je dan prekratak da bi pročitali ili pogledali sve što ih zanima na Internetu. Pomoću ove aplikacije spremite sve članke, slike ili videe koji vas zanimaju za kasnije čitanje ili gledanje. Što je najbolje, aplikacija radi offline, pa jednom kada spremite ono što vas zanima, nije vam potrebna povezanost s Internetom da bi ste to mogli i pogledati.

Postanite poliglot

Google Translate vam može pomoći u škripcu, ali ako vam je cilj naučiti novi jezik, ne tražite dalje od aplikacije Duolingo. Ova aplikacija na vrlo zabavan način, kroz format sličan kvizu, podučava korisnika novom jeziku. Možete birati između engleskog, španjolskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, portugalskog, nizozemskog, irskog, danskog, švedskog, ruskog, ukrajinskog, poljskog, turskog, pa čak i esperanta. Zbilja raznolik izbor, a najbolje od svega je to da je sve apsolutno besplatno.

Nadamo se da smo ispunili obećanje dano na početku članka te vas zainteresirali za ove aplikacije. Vjerujemo da bi vam većina njih dobro došla u našoj užurbanoj svakodnevici. Uostalom, zašto ih ne biste isprobali? Neće vas koštati baš ništa

24Sata

 

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.