Bio je najslađe lice koje je postalo simbol božićnih praznika, a sada je… prosudite sami

0

Iako je Svetoga Nikolu, Djeda Božićnjaka, soba Rudolfa i male vrijedne vilenjake teško zasjeniti, svake godine, baš uoči zimskih blagdana, to uspijeva Macaulayju Culkinu. Vjerojatno smo “Sam u kući” pogledali već bezbroj puta, ali tom malom plavušanu jednostavno je nemoguće odoljeti, htjeli mi to priznati ili ne!

A upravo su spomenuti film i uloga Kevina McCallistera danas 37-godišnjem Macaulayju osigurali obožavatelje diljem svijeta i laskavu titulu najslađeg klinca u Hollywoodu.

No ta “zvjezdana” era, nažalost, nije dugo trajala. Nakon što se s vlastitim ocem Christopherom Corneliusom, koji mu je na početku karijere bio menadžer, godinama povlačio po sudovima ne bi li se od njega financijski oslobodio, Culkin se, razočaran činjenicom da ga vlastiti roditelji iskorištavaju zbog novca i slave, odao porocima.

Glumac se počeo drogirati i neprestano je pio zbog čega su mu svjetski mediji “prišili” etiketu propale dječje zvijezde.

No najnovije fotografije, nastale u Parizu, dokazuju kako je Macaulay danas i više nego dobro. “Nabacio” je nekoliko kilograma, ošišao se i sretno je zaljubljen u 29-godišnju Brendu Song, nekadašnju Disneyjevu zvijezdu, a danas uspješnu glumicu. Ipak, obožavateljice se potajno nadaju da će se Culkin uspjeti riješiti trbuščića kako bi konačna slika o njemu bila još bolja.

Jutarnji

 

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.