BRAVO! Mali boćari osvojili 6 medalja na prvenstvu Hrvatske za juniore u Lovranu

0

Nakon izvanrednog uspjeha juniora Dubrovačko-neretvanske županije na PH za juniore u Lovranu, gdje su osvojili 6 medalja (3 zlatne, 2 srebrene i 1 broncu), te srebro u juniorskom Kupu, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić sa svojoj zamjenicom Žaklinom Marević i pročelnicom Jelenom Dadić, te gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković sa svojom zamjenicom Jelkom Tepšić, upriličili su im svečana primanja.

Na primanju kod Župana bili su trostruki prvak Hrvatske Luka Gašpar (precizno, brzinsko i štafetno izbijanje), te srebreni u parovima, Matko Pendo (1. mjesto u štafeti, 2. mjesto u preciznom i 3. mjesto u brzinskom), Marko Batinić srebreni u parovima i Stijepo Batinić brončani u krugu na PH za kadete u Šibeniku.

U njihovoj pratnji bili su predsjednik boćarskog Saveza Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Pavlović i tajnik BS DNŽ-e ujedno i voditelj na PH u Lovranu Luko Hendić. Na primanju kod gradonačelnika Mata Frankovića bio je i predsjednik Dubrovačkog boćarskog saveza Željko Crnogorac.

I župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković čestitali su našim mladim boćarima na izvanrednim uspjesima, zaželjeli su im uspjehe i u budućnosti, te ih nagradili prigodnim poklonima.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.