Chatajte duplo brže na najnovijoj verziji Vibera

0

Vodeća aplikacija za razmjenu poruka s 1 milijardom registriranih korisnika, slavi najnovije poboljšanje usluga nudeći čak 2 puta bržu razmjenu poruka.

Dodatno, Viber predstavlja i novi poboljšani dizajn za brže dopisivanje i chat platformu koja nije samo izrazito lijepa već i jednostavna za korištenje.

Jeste li se ikad dopisivali i razmišljali – je li osoba uopće vidjela poruku? Zašto ne odgovara? Dopisivanje putem Vibera u stvarnom vremenu sada je još brže i lakše kroz novi ekran chata, a lakše ćete pratiti i sve svoje prijatelje i chatove. Kao dio Viberovog makeovera, korisnici su sada postali dijelom zajednice s dodatno poboljšanom uslugom:

 •  Poruke se šalju brže nego ikada: Poruke su sada 2x brže nego prije, kako bi vaši razgovori
  mogli teći nesmetano i prirodno, bez razmišljanja je li primatelj vidio poruke.
 •  Brža notifikacija o statusu poruke: Nove ikone o statusu isporuke vaše poruke sada
  odgovaraju ubrzanom procesa slanja. Sada još brže možete saznati je li primatelj pročitao
  poruku. ✓ označava poslanu poruku, ✓✓ označava isporučenu poruku, a ✓✓ označava
  pročitanu poruku.
 •  Veći i uočljiviji chat oblačići: Kako bi sadržaj chata bio još pregledniji, Viber predstavlja
  uočljiviju paletu boja i veće chat oblačiće. Sada možete vidjeti još više sadržaja unutar
  chata već na prvi pogled.
 • Kvalitetniji prikaz GIF, foto i video materijala: Slika vrijedi tisuću riječi, a svatko ih voli
  dijeliti s obitelji i prijateljima u chatovima. Sada, kada zaprimite foto ili video materijal,
  moći ćete u njima uživati u većem prikazu bolje kvalitete već na ekranu chata.

Također, Viber je dodatno unaprijedio obostrano šifriranje (end-to-end encryption), čime je osigurao svoje mjesto na vrhu ljestvice najsigurnijih aplikacija za razmjenu poruka. Korisnici znaju kako korištenjem Vibera njihov sadržaj ostaje 100% privatan jer se ne dijeli s trećim stranama, a ni sam Viber mu ne može pristupiti.

“Pružajući vrhunsko iskustvo komuniciranja stotinama milijuna svakodnevnih korisnika Vibera je ono što pokreće našu inovativnost. Željeli smo pružiti korisnicima novi i svježiji izgleda same aplikacije, koji se prenosi i na samu funkcionalnost platforme” rekao je Ofir Eyal, Potpredsjednik Odjela za razvoj proizvoda u Viberu .

“Naše se djelovanje temelji na međusobnoj komunikaciji i povezivanju. Sada, gdje god se nalazili u svijetu, imat ćete najbržu uslugu koja je i dalje zadržala svoju vizualnu atraktivnost i zabavan duh.”

Novo iskustvo bržeg dopisivanja dostupna je korisnicima iPhonea diljem svijeta, a uskoro će i korisnici Androida dobiti istu mogućnost.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.