Djeca Mokošice oslikala zidove Eko parka Ombla (FOTOGALERIJA)

0

Djeca Mokošice su povodom Dječjeg tjedna uz pomoć volontera Eko centra Mokošice i njihovih roditelja pod motom: “Zajedno za bolji i sretniji svijet naše djece!” oslikala zidove Eko parka Ombla u Mokošici koje su vandali nedavno sve išarali ružnim crtežima i porukama.

Grad Dubrovnik je prethodno prošli tjedan zidove Eko parka Ombla djeci  pripremio tako što su prebrisali posebnim bojama  ružne grafite na čemu im volonteri zahvaljuju.

Dan je bio sunčan i topao kao stvoren za oslikavanje zidova. Svi su na početku akcije veselo prionuli crtanju i oslikavanju. Svatko je po svojoj želji oslikao nešto vezano za prirodu i uz to napisao eko poruku. U oslikavanju zidova su pomagali  i roditelji što je zaista bilo lijepo vidjeti.

Sada su zidovi Eko parka Ombla u Mokošici opet lijepo oslikani. Ovim projektom oslikavanja zapuštenih zidova Mokošice posebno oko dječjeg igrališta ćemo nastaviti i dalje s obzirom da je u svijetu već odavno započeo ovaj trend pod nazivom Street Art! – izvijestili su iz Eko Omblića te pozivaju sve sugrađane da se priključe ovoj hvalevrijednoj akciji.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.