Du Motion najavljuje: 10K utrka – finale Dubrovnik RUN lige

0

Dubrovnik, 30.10.2017. – Nakon Dubrovačkog akvatlona, Du Motion je najavio još jednu utrku u jesenskom terminu, koju organizira s D3 Triatlon klubom Dubrovnik. Riječ je o desetkilometarskoj utrci – 10K koja će se trčati u nedjelju, 19. studenog na poluotoku Babin Kuk, sa startom i ciljem u prekrasnoj uvali Lapad

10K utrka ujedno je i finale popularne Dubrovnik RUN lige, koje garantira nastup velikog broja ljubitelja trčanja iz dubrovačkog kraja, ali i regije. Mogućnost je to i početnicima i iskusnim trkačima da testiraju svoju formu i brzinu na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih šetačko – trkačkih staza uz more.

Svi zainteresirani za 10K utrku mogu se prijaviti putem stranice RaceCollector.com zaključno sa 16. studenim. Startnina iznosi 100 kuna, a startni paketi koji sadrže startni broj, majicu i Pasta kupon, moći će se podići u ugostiteljskom objektu Sunset Beach u subotu, 18. studenog od 10 do 19h te na sam dan utrke od 07:30 do 08:30h.

“Du Motion s dodatnim jesenskim utrkama pod svojim brendom pomaže pozicioniranje Dubrovnika kao atraktivne destinacije za aktivan odmor, ali i pruža priliku trkačima da se pripreme za nadolazeće trkačke manifestacije.” – izjavio je ovom prigodom direktor Du Motiona, Alen Bošković.

U to se svakako ubraja i glavni dubrovački trkački događaj, Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik koji će 28. i 29. travnja 2018. u Dubrovnik ponovo privući trkače sa svih strana svijeta.

Dodajmo na kraju kako su službeni hoteli Du Motiona – Valamar hoteli i ljetovališta za sve trkače pripremili posebnu ponudu smještaja u Valamar Lacroma Dubrovnik hotelu (4 zvjezdice) po cijeni od 60 eura za jednokrevetnu i 70 eura za dvokrevetnu sobu s uključenim doručkom.
Informacije i rezervacije na: tel. +385 20 448 638, e-mail milivoj.tomic@valamar.com

Link za prijave

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, potražite na službenoj stranici Du Motiona

 

 

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.