DUBROVAČKA TRPEZA 2018.

0

Na tradicionalnoj Dubrovačkoj trpezi, koja obilježava zadnji dan Good Food Festivala Dubrovnik 2018., duž cijeloga Straduna predstavit će se brojni dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari, ugostitelji i vinari koji će prezentirati svoje znanje i umijeće.

Uz simbolične cijene moći ćete uživati u brojnim delicijama i kušanju vina. To je pravi užitak za oči i nepca za sve ljubitelje dobre hrane, uz glazbenu pratnju Klape Subrenum te nastup KUD-a Sv. Juraj Osojnik. Dubrovačka trpeza održat će se na Stradunu, u nedjelju  21. listopada 2018., s početkom u 12:00 sati.
Sav prihod je namijenjen u humanitarne svrhe za Udruge: Down sindrom Dubrovačko – neretvanske županije i  Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama „Rina Mašera”.
Organizatori Dubrovačke trpeze su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Županija dubrovačko-neretvanska, Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije i Ceh ugostitelja.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.