DUSTRA Izborna skupština i proslava 4. rođendana

0

Obilježena je četvrta godišnjica osnutka Dubrovačke stranke (DUSTRA) u prepunoj dvorani hotela Kompas. Stigli su brojni članovi, prijatelji stranke, ali i građani. Predsjednik i osnivač DUSTRA-e Željko Raguž istaknuo je kako su u četiri godine prošli mnogo toga, a uvijek su izlazili kao pobjednici. Ponosni su na svoje profesionalne članove, ali i na to što im sudbinu “ne kroji” nitko drugi.

“Ovo nam je tek četvrta obljetnica, a prošli smo puno toga. Puno izbora iz kojih smo izlazili kao pobjednici, a statistika govori da nam je onaj dio gdje se nalaze porazi, sportskim rječnikom nula. Možete biti i nepošteni pa prevariti pojedinca, malo teže i grupicu ljudi, ali jako teško i gotovo nemoguće građane. Građani su ti koji iz izbora u izbore govore da je DUSTRA njihova opcija. Ono što nas također odvaja od svih ostalih je to da djelujemo lokalno, a djelovati lokalno puno puta znači imati slobodu. Sloboda je najveća vrijednost koji čovjek može imati. U politikom rječniku to predstavlja to da moji članovi i ja imamo pravo organizirati bili kada konferenciju za medije, poslati priopćenje bez toga da ćemo biti usporeni od nekih županijskih ili državnih organizacija koje su poviše nas, Zagreba ili bilo kojeg drugog mjesta koje će nam krojiti sudbinu i govoriti kako mi trebamo raditi u Dubrovniku. Pa nisu ovi mladi ljudi školovani da bi im itko govorio što i na koji način i kako voditi ovaj Grad. Ono što uvijek tražimo od svojih članova je jedino profesionalnost i pobjednički mentalitet i to je mogu reći usklađeno u ovom mom timu.” – kazao je Raguž.

Naglasio je važnost pobjede, odgovornosti i obećanja, a upravo to smatra kao današnjim problemom jer kako kaže, mnogi se “igraju” politike.

Više pročitajte OVDJE.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.