FOTO: Odigran prvi dan turnira “Palčićevih 8”

0

Caffe bar Catamaran iz Srebrenog, Caffe bar Kiss iz Mokošice, Caffe bar Mirakul iz Lapada i Riva iz Slanoga igrat će danas u završnici humanitarnog turnira kafića “Palčićevih 8” koji se u organizaciji Škole malog nogometa Square Župa dubrovačka igra u dvorani tamošnje osnovne škole.

Catamaran i Puls su utakmicu završili na penale nakon remija u regularnom dijelu, a na isti način Kiss je doma poslao Konobu Tomislav sa Zvekovice. Mirakul je bio bolji od Belfasta s rezultatom 3:1, a u poisljednjoj utakmici Riva je na penale bila bolja od Konobe Koloseum.

Podsjetimo, turnir je organiziran u suradnji s udrugom Klub roditelja nedonoščadi Palčići, a svaka od ekipa  ima svoju boju majice, a upravo je kupnja 15 majci (na što se obvezala svaka prijavljena ekipa) bila kotizacija za turnir. Cjelokupni prihod ide za potrebe djelovanja udruge, a u akciji sudjeluju i svi gledatelji za koje je cijena ulaznice simboličnih 10 kuna. Svi koji žele mogu kupiti i majicu na ulazu u dvoranu.

Danas, drugi dan turnira igraju se polufinala, revijalne utakmice nogometnih nada i nogometnih legendi nakon čega će naravno uslijediti finalna utakmica turnira te dodjela pokala.

Rezultati prvog dana:

Caffe bar Catamaran – Caffe bar Puls 2:2 / kazneni udarci 2:0

Caffe bar Kiss – Konoba Tomislav 3:3 / kazneni udarci 4:3

Caffe bar Mirakul – Celtic bar Belfast 3:1

Konoba Koloseum – Riva Slano 3:3 / kazneni udarci 2:3.

Raspored finalnog dana turnira – petak, 29. prosinca

18:00 Prvo polufinale: Caffe bar Catamaran – Riva Slano

18:50 Revijalna utakmica: nogometne nade

19:30 Drugo polufinale: Caffe bar Kiss – Caffe bar Mirakul

20:30 Revijalna utakmica: nogometni veterani,

21:15 Finalna utakmica

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.