iPhone 8 i iPhone 8 Plus stižu u Hrvatsku 29. rujna

0

Pretprodaja iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus počinje 22. rujna na www.hrvatskitelekom.hr, a oba uređaja bit će dostupna u T-Centrima od 29. rujna, dok će detalji o cijenama biti objavljeni 22. rujna

iPhone 8 i iPhone 8 Plus nova su generacija iPhonea s novim dizajnom od stakla i aluminija u tri boje – svemirski siva, srebrna i nova zlatna – s najkvalitetnijim staklom ikad na pametnom telefonu, Retina HD zaslonima, A11 Bioničkim čipom te su dizajnirani za najbolje prošireno iskustvo. Svjetski najpopularnija kamera postaje još bolja, a bežično punjenje daje iPhoneu snažnu novu mogućnost. iPhone 8 Plus ima dvojne 12-megapikselne kamere i uvodi portretni način rada s portretnom rasvjetom, donoseći uređaju dramatične efekte studio svjetla, omogućujući korisnicima da snime zapanjujuće portrete s plitkim efektom u pet različitih stilova osvjetljenja.

Dodatno, iPhone X će u pretprodaji u Hrvatskom Telekomu biti 27. listopada. X je prekrasnog dizajna, potpuno od stakla i nehrđajućeg čelika s 5,8-inčnim Super Retina ekranom, A11 Bioničkim čipom, bežičnim punjenjem, poboljšanom stražnjom kamerom s dvostrukom optičkom stabilizacijom slike i Face ID-ijem, koji omogućuje nova TrueDepth kamera.

Izvor: cropc.net

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.