KAZALIŠTE MARINA DRŽIĆA Predstava Skup večeras gostuje u Vinkovcima

0

Predstava “Skup” u produkciji Kazališta Marina Držića gostuje večeras, 16. svibnja, na 25. Festivalu glumca u Vinkovcima! Tekst Marina Držića u režiji Ivice Kunčevića posljednje dvije godine objedinio je publiku i kritiku u pohvalama, a podsjetimo, Branimir Vidić je za naslovnu ulogu starog Skupa bio nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji “glavna muška uloga”. Večerašnja izvedba će se odigrati u Gradskom kazalištu Joza Ivakić Vinkovci s početkom u 21 sat.

Dotad u matičnoj kući ovog tjedna u KMD-u možete pogledati reprizne izvedbe predstava “Na terapiji” (19. svibnja) & “Glumice II. kategorije (20. svibnja u Teatru Bursa). Komad Matiasa Del Federica “Na terapiji” režirala je Nenni Delmestre, a prati tri para koja idu na terapiju te imaju različite sukobe, ali i zajednički cilj: težak zadatak prolaženja kroz zajednički život.

Autorski projekt “Glumice II. kategorije”, pisan je ženskom rukom za žene, i posvećen je svim glumicama svijeta, svim ženama koje u ovim teškim vremenima uspijevaju pronaći sreću na daskama koje život znače. Riječ je o tekstu Iva Vojnovića / Davora Mojaša / Srđane Šimunović u režiji Srđane Šimunović. Ulaznice rezervirajte na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.