KONAVLE – Poziv vinarima i vinogradarima: Prijavite se na 40. vinokušnju mladih vina

0
Ovogodišnja jubilarna 40. manifestacija vinokušnje mladih vina u organizaciji udruge KOKAM održat će se u subotu 10. studenoga u mjesnom domu u Čilipima. Na programu su dva stručna predavanja:

15:00 – prof. dr. sc. Marko Karoglan, Agronomski fakultet u Zagrebu, “KLIMATSKE PROMJENE I VINOGRADARSTVO I VINARSTVO U HRVATSKOJ”
17:00 – dr.sc. Ivana Alpeza, Hrvatski zavod za vinogradarstvo i vinarstvo, ”ODREĐENE ZANIMLJIVOSTI O MALVASIJI DUBROVAČKOJ”

Nakon predavanja bit će otvorena izložba o konavoskim vinima te će se svečano dodijeliti priznanja zaslužnima za doprinos u razvoju vinogradarstva i vinarstva Konavala kao i priznanja za kvalitetu mladih vina. Nakon dodjele priznanja slijedi zabava uz nastupe konavoskih i dubrovačkih klapa uz voditelja Mirka Fodora. Ulazak slobodan.

Pozivaju se svi konavoski vinogradari i vinari, manji i veći, da donesu svoje uzorke vina ovogodišnje berbe na ocjenjivanje mladih vina.
Uzorke donijeti, po jednu bocu 0,75 l ili 1 l od svakog vina, u mjesni dom u Komaje u četvrtak 8. studenog od 16:00 do 20:00 h.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.