KUP HRVATSKE U BRIDŽU Pobijedili Jokeri iz Zagreba

0

Tijekom vikenda u Importanne Resortu u Dubrovniku odigran je Kup Hrvatske u bridžu. Na turniru je nastupilo petnaest timova, od toga osam timova iz BK Dubrovnik te jedan tim iz BK Astarea.

Pobjednik Kupa Hrvatske je tim Jokeri sa klupe iz Zagreba u sastavu: Davor Blaženčić, Karlo Brguljan, Milko Pravdić i Jurica Maričić. Drugo mjesto osvojio je tim Borevković, također iz Zagreba u sastavu: Goran Borevković, Branko Refi,
Luka Žunić i Goran Čekol.

Na treće mjesto plasirao se tim BK Dubrovnik, Celtic bar Belfast 1 u sastavu: Velibor Puzović, Ante Mijić, Joško Đilović, Đivo Tikvica i Ivana Cvjetanović. Ovo je drugi najbolji rezultat BK Dubrovnik na Kupu Hrvatske, prije tri godine osvojeno je drugo mjesto u Splitu.

Od timova BK Dubrovnik, zapažen rezultat ostvarili su tim Danče na petom mjestu i tim Adriatik na sedmom mjestu.

Samo finale je bilo izrazito dramatično. U meču na 24 borda, nakon 21og borda tim Borevković je vodio 58:40. Na bordu 22 prednost je smanjena na 58:52. Prednost se umanjila za još tri boda nakon borda 23 i rezultat je bio 58:55. Odluka o pobjedniku je pala na zadnjem bordu, gdje je tim Jokeri sa klupe zvao slem 6 tref i zaradio novih 12 bodova za potpuni preokret i pobjedu u meču od 67:58.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.