Na donacijskom natječaju OTP banke odabrano 47 projekata

0

OTP banka je u okviru svog programa “Zeleno svjetlo za… bolje društvo“ na javnom natječaju za dodjelu donacija odabrala 47 projekata kojima će dodijeliti 400.000 kuna.

OTP banka je sedmu godinu za redom organizirala javni natječaj na koji su se mogli prijaviti projekti u četiri kategorije: mladi, obrazovanje i znanost, očuvanje kulturne, povijesne i tradicijske baštine te očuvanje okoliša, humanitarni projekti i sport.

Na natječaj je pristiglo više od tisuću i sedamsto prijava iz cijele Hrvatske, a natječajno povjerenstvo odabralo je 47 projekta, koji su se istaknuli svojom kvalitetom te jasnim doprinosom društvu, a posebno zajednici koja je projektom obuhvaćena.

U proteklih sedam godina OTP banka je putem svog donacijskog natječaja dodijelila ukupno dva milijuna i šesto tisuća kuna projektima usmjerenima na podizanje kvalitete života u zajednicama u kojima se provode.

 

Osim donacijskog natječaja, OTP banka je i ove godine pomogla osigurati bolje uvjete školovanja za učenike i studente iz obitelji slabijeg imovinskog stanja u okviru programa „Zeleno svjetlo za znanje“. U akademskoj godini 2017./2018. OTP banka sa 615.000 kuna pomaže 87 studenata slabijeg imovinskog stanja u partnerstvu s gradovima Zadar, Sisak, Čakovec i Benkovac, općinama Župa dubrovačka, Nuštar,
Bilje i Medulin te Sveučilištem u Zadru i Caritasom Dubrovačke biskupije.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.