Na ovogodišnjem Eurosongu Hrvatsku će predstavljati Franka Batelić

0

Kako javlja portal eurosong.hr odlučeno je tko će ove godine predstavljati Hrvatsku na 63. Eurosongu koji se održava u Lisabonu. Naše će boje tamo braniti Franka Batelić s pjesmom ‘Crazy’. Tekst koji je napisala sama Franka, uglazbio je Branimir Mihaljević. Fanovi Eurosonga slažu se kako je Franka odličan izbor i vjeruju da će Hrvatska ove godine proći daleko bolje nego prethodnih godina. Franka već ima iskustva kada su u pitanju nastupi pred velikim brojem publike, pjevala je u zagrebačkoj Areni prije kraljice popa Beyonce. Ipak, Eurosong prate milijunu ljudi pa će se Franka sigurno, sa svojim timom, dobro pripremiti za ovaj nastup.

Franka je do sada objavila dvanaest samostalnih pjesama i ostvarila tri gostovanja na drugim pjesmama. Nakon četverogodišnje stanke, franka je nedavno objavila pjesmu ‘S tobom’ koja je odmah zasjela na prva mjesta glazbenih ljestvica što potvrđuje da se publika itekako razveselila njezinom povratku na glazbenu scenu.

Sama pjesma ‘Crazy’ kojom će nas Franka zastupati na ovogodišnjem Eurosongu bit će predstavljena za nekoliko tjedana, a još je 29. siječnja, ždrijebom odlučeno da će Hrvatska nastupati u drugom dijelu prvog polufinala koje će se održati u utorak 8. svibnja.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.