NAJAVA KONCERTA Filmska, latino i pop-rock glazba na taraci Umjetničke galerije

0

Omiljeni program filmske, latino i pop-rock glazbe koji Dubrovčani uvijek vole iznova poslušati i koji je proljetos oduševio brojne dubrovačke studente u amfiteatru sveučilišnog Kampusa, ali i dubrovačke srednjoškolce prošli tjedan, održat će se i sutra, 22. svibnja u izvedbi Dubrovačkog simfonijskog orkestra na taraci Umjetničke galerije Dubrovnik. Početak koncerta je u 21 sat.

Orkestrom će ravnati Slobodan Begić, a kao solist će nastupiti trubač Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Džemal Cakić. Neka od djela koja će publika imati priliku čuti su „Perfidia“, „Mahna de Carnival“, „New York New York“, „Sway“, glazba iz filma „Star Wars“, „Miris žene“, „Sjećanja jedne gejše“, zatim glazba vječnih Beatlesa, Queena, Elvisa Presleyja, ABBE, ali i grupe Coldplay. Aranžmane za pojedina djela priredio je trubač DSO-a Damir Butigan.

Ulaznice za koncert mogu se rezervirati na broj telefona 417 110 i 091 6137314 i kupiti u uredu DSO-a od 9 do 14 sati, ali i u gift shopu Dubravka na Pilama, agenciji Perla Adriatica na Pločama i u Luži.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.