NOGOMETNA AKADEMIJA Ognjen Vukojević trenira male nogometaše u Dubrovačkim vrtovima sunca

0

Buduće nogometne zvijezde možda upravo sada treniraju na Nogometnoj akademiji koja se i ovo ljeto održava u Dubrovačkim Vrtovima Sunca.

Nakon završetka Svjetskog prvenstva u nogometu i velikog uspjeha naših reprezentativaca čini se da je nogomet u Hrvatskoj, ali i svijetu popularniji nego ikad.

Drugu godinu za redom u sportskom centru Dubrovačkih Vrtovima Sunca u Orašcu održava se Nogometna akademija namijenjena upravo djeci koju zanima ovaj sport, a tko će bolje pripremiti ove mlade nade nego bivši član Hrvatske nogometne reprezentacije Ognjen Vukojević koji svoje znanje prenosi na mlađe naraštaje, uz nadu da će neki od njih postati novi Modrići, Rakitići ili Perišići.

Uz samo treniranje važan element ove akademije je zabava i druženje tako da je ovo savršeno mjesto gdje se domaći polaznici i oni koji ovdje ljetuju mogu bolje upoznati i stvoriti prijateljstva.

Treninzi se održavaju od ponedjeljka do petka u jutarnjim satima, a subotom se igraju nogometne utakmice.

Ovim mladim polaznicima ništa nije teško.

Nogometna akademija u Orašcu namijenjena je djeci od 7 do 15 godina, a održava se u četiri termina od 2. do 28. srpnja. Mnogim polaznicima možda će upravo ovo biti početak uspješne karijere.

Više u vijestima Libertas televizije u 17:30 sati!

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.