Nokia i ZEISS sklopili ponovnu suradnju

0

HMD Global, tvrtka koja stoji iza telefona Nokia, i ZEISS najavili sklapanje ekskluzivnog partnerstva čiji je cilj postaviti nove standarde snimanja unutar industrije pametnih telefona. Ovaj dugoročni sporazum temelji se na na zajedničkoj povijesti i stručnosti kompanije ZEISS i pametnih telefona Nokia.

Sa zajedničkom željom za unapređenjem cjelokupnog doživljaja snimanja na pametnim telefonima – što uključuje cijeli ekosustav softvera, usluga, kvalitete ekrana i optičkog dizajna – ovo će partnerstvo omogućiti kompanijama ZEISS i HMD Global zajednički razvoj novih standarda snimanja te povratak brenda ZEISS pametnim telefonima Nokia. Posvećenost kontinuiranom poboljšanju doživljaja korisnika pri kreiranju fotografija i videa odraz je zajedničkih vrijednosti obje kompanije, a to su izrazita usredotočenost na kvalitetu, autentična vještina izrade i želja za poboljšanjem stvarnih životnih doživljaja.“, istaknuli su iz tvrtki.

Povezanost kompanije ZEISS i telefona Nokia počela je prije više od jednog desetljeća i temelji se na zajedničkoj strasti za inovacijom, uvijek nudeći ono najbolje za korisnika. Prethodna suradnja kompanije ZEISS i telefona Nokia dovela je do tehnoloških inovacija kao što je prva multi megapikselna kamera na mobilnom telefonu i do još mnogo drugih uređaja kojima su se postavili novi standardi, od Nokia N serije do uređaja koji uključuju tehnologije Nokia PureView. Ova obnovljena veza predstavlja dugoročnu posvećenost nadogradnji tih tehnoloških inovacija tijekom nadolazećih godina.

www.ictbusiness.info

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.