Nova verzija Nokie 3310 stigla u Hrvatsku

0

Nokia 3310 još od svoje prve pojave 2000. godine poznati je sinonim za izdržljivost, kvalitetu i nevjerojatno dugotrajnu bateriju, ima veliki broj poklonika diljem svijeta, a ujedno je i najprodavaniji mobitel u Hrvatskoj do danas.

Od trenutka predstavljanja u Barceloni, u veljači 2017. zabilježen je do sad nezapamćen interes kupaca i velik broj upita za novim modelom, piše Večernji list. Važno je istaknuti da se radi o klasičnom mobitelu s tipkama u eri apsolutne vladavine pametnih telefona.

 Ovaj model, kao i original, obilježili su iznimno čvrsto i otporno kućište, gotovo imuno na padove i oštećenja, ali i s opcijom zamjene kućišta koja omogućuje personalizaciju.  Nokia 3310 (2017) gotovo je upola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim kutovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled.

Prepoznatljive tipke koje su promijenile način na koji smo komunicirali putem SMS poruka, zadržane su i u novoj verziji.

Novi LCD zaslon u boji na novom modelu iznosi 2.4“, a opremljen je s polarizirajućim slojem koji omogućava nesmetano korištenje čak i prilikom izrazito jakog osvjetljenja. Verzija 2017 donosi i 2MP kameru s bljeskalicom te mogućnost snimanja video zapisa. Najimpresivnija nova karakteristika je odvojiva baterija koja traje nevjerojatnih 22 sati tijekom razgovora, a čak 31 dan u stand by načinu rada.

Veliki povratak ima i legendarna Zmijica. Iako su različite verzije ove popularne igre godinama dostupne kao aplikacije za pametne telefone, nova verzija dolazi u redizajniranom dizajnu u boji.

Poslovni.hr

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.