ODBOJKA:Nevjerojatan uspjeh druge ekipe Ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik nad Šibeniko,

0

U utakmici drugog kola 2. Hrvatske odbojkaške lige – jug mlade Dubrovkinje pokazale su nevjerojatan karakter i želju nakon što su gubile od Šibenika na svom terenu 2:0 u setovima.

Susret je završio pobjedom Dubrovnika 3:2 (20:25, 20:25, 25:22, 25:9, 15:9).

Ekipa Mirjane Vreće susret protiv Šibenika nije dobro otvorila. Šibenik je potpuno zasluženo poveo 2:0 (25:20, 25:20), a od trećeg seta uslijedio je ‘uragan’ Dubrovkinja!

Treći set otvorile su s prednosti 8:0, a da bi ga na kraju zaključile s rezultatom 25:22. Smanjenje rezultata na 2:1 rezultiralo je potom nešto jačom podrškom s tribina, a u četvrtom setu, Dubrovkinje su razmontirale ekipu Šibenika 25:9!

Uslijedio je potom peti set u kojem je Dubrovnik slavio 15:9. S tim uspjehom Dubrovkinje su napravile veliki rezultat i uistinu pokazale veliki karakter u ključnim trenucima.

Ovo je druga pobjeda ekipe koju s klupe vode trenerice Marina Radić i Mirjana Vreća, akoje su nakon tri odigrana kola na četvrtom mjestu s 5 osvojenih bodova.

ŽOK Dubrovnik je pod vodstvom trenerica Marine Radić i Mirjane Vreće igrao u sastavu Mara Šilje, Petra Ramić, Petra Mojaš, Petra Daničić, Ivana Ivaniš, Mia Jović, Azra Mehić, Katija Vuličević, Đive Turaljić, Anamarija Lučić, Karla Tolić, Martina Vreća, Ana Burum i Petra Bošković.

Ekipu Dubrovnika u idućem kolu očekuje gradski derbi u kojem igra protiv ŽOK Nova Mokošica. Gradski derbi igrati će se u subotu, 11. studenog u SD OŠ Mokošica.

POREDAK:

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.