Odlazak čovjeka koji se igrao nogometa: Ronaldinho najavio službeni oproštaj

0

Bivša zvijezda Barcelone najavila je da će se usredotočiti na glazbu i svoje nogometne škole

Bivši napadač Barcelone, danas 37-godišnji Ronaldinho, najavio je kako će se 2018. godine i službeno oprostiti od profesionalnog bavljenja nogometom.

Iako nije zaigrao već dvije godine, otkako je otišao iz Fluminensea 2015. godine, Brazilac je tek sada izjavio kako napušta nogometne travnjake:

“Mislim da ću slijedeće godine i službeno reći zbog nogometu”, izjavio je bivši igraš PSG-a i Milana te otkrio kako ima planove vezane uz oproštajne utakmice:

“Mogao bih odigrati oproštajne utakmice za neke od klubova u kojima sam igrao, to je nešto o čemu svi moramo razmisliti uskoro”, rekao je bivši osvajač Zlatne lopte.

Uz tu prestižnu nagradu, Ronaldinho je u svojoj bogatoj karijeri osvojio i Svjetsko prvenstvote Ligu prvaka. Ipak, u mirovini će se Brazilac okrenuti nekim novim hobijima:

“Jednom kad se umirovim, onda ću se okrenuti svojim glazbenim projektima i mojim nogometnim školama. To je nešto novo za mene pa ću se morati prilagoditi”.

Konačni odlazak nogometnog čarobnjaka predstavlja kraj jedne ere modernog nogometa.

Gledati Ronaldinha kako se igra nogometa bio je poseban užitak, nešto što će svakom pravom nogometnom zaljubljeniku ostati duboko usađeno u njegovu nogometnu memoriju.

GOAL

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.