Otvorene prijave za četvrto izdanje Du Motion

0

Sportsko-rekreativna manifestacija Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik poziva trkače da se registriraju za željene utrke na četvrtom izdanju Du Motiona. Utrke će se održati 28. i 29. travnja 2018. Trkači se mogu registrirati putem službene web stranice.

Dvodnevno događanje ponovo nudi program koji uključuje popularni Dubrovački polumaraton, izazovnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku, pored kojih se još organizira i Du Motion Expo te drugi popratni sadržaji.

Protekla tri izdanja privukla su trkače iz preko 50 zemalja svijeta, a da će najinternacionalnija domaća trkačka manifestacija iznova potvrditi svoj status već sada svjedoče brojni upiti iz inozemstva. Dubrovnik privlači brojne zaljubljenike u trčanje odličnom atmosferom, zanimljivim panoramskim stazama koje prolaze kroz gradsku jezgru i uz dubrovačku obalu, te raznovrsnim trkačkim paketima koji prijavljenima garantiraju sjajan provod i upoznavanje svih ljepota grada.

S ciljem još boljeg pozicioniranja Dubrovnika kao atraktivne mediteranske destinacije za aktivan odmor, ali i pripreme trkača za travanj, Du Motion nudi dvije nove utrke tijekom jeseni, Dubrovnik Aquathlon 1. listopada i 10K utrku 19. studenog.

“Trčite s nama i budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva!” poručuju iz Du Motiona. 

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.