Pasta sa sirovim umakom od avokada i špinata

0

Tri namirnice spojene u ovo vrhunsko jelo, samo pastu trebate skuhati, a umak samo smiksajte. Kud ćete brže i zdravije za ljetni objed…

Treba vam:

  • 300g tjestenine
  • zrela avokada
  • šake špinata
  • Graška iz limenke 
  • Kukuruza šećerca iz limenke 
  • 6-7 cherry rajčica
  • zrna češnjaka
  • 1/2 sok limuna
  • sol ,papar
  • po potrebi vode u kojoj ste kuhali tjesteninu

Priprema:

Tjesteninu skuhajte,  a vodu sačuvajte. Avokado i špinat očistite te pokapajte limunovim sokom. Dodajte malo česna po volji, posolite, popaprite, uljučite  blender. Kada je konzistencija umaka kakvu želite (po volji nadodajte više ili manje vode od tjestenine za željenu gustoću), promiješajte umak s tjesteninom. Dodajte  preostali avokadao narezan na komadiće, ocijeđeni grašak, kukuruz šećerac , narezane cherry rajčice pa promješajte.

Poslužite  odmah!

Izvor: Coolinarika.

 

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.