PAULO OBRADOVIĆ: Ako budemo pravi igrat ćemo u finalu!

0

Nema velikih tajni u taktičkom smislu kada je Jug u pitanju. Za polufinalne dvoboje s Mladosti u sastavu će biti jedan nominalni centar, dok će svi ostali, a prije svih Nikola Janović i Paulo Obradović morati uskakati na tu poziciju. Već u srijedu, u 19 sati ćemo imati priliku vidjeti kako će u režiji Vjeka Kobešćaka izgledati ta igra dubrovačke momčadi.

Nemamo nekog velikog izbora i mislim da i nema prostora za priču. Opet smo bez Nikše i to je veliki udarac za našu ekipu. Zapravo bi želio da nam sve to što prolazimo kroz ovu sezonu posluži za homogeniziranje. Moramo zbit redove i odigrati nabolje što možemo jer mi svim srcem želimo finale. Zato treniramo, zato igramo… – riječi su Paula Obradovića koji je na početku sezone, pri povratku u Juga obećao: “Bit ću spreman kada dođe vrijeme za trofeje”.

To vrijeme je došlo. Ispravka polufinalnih utakmica nema. Tko dobije dvije – ide u finale!

– Kroz ova dva dana ćemo još malo izbrusiti neke detalje, a onda u srijedu utakmicu treba odigrati maksimalno motivirano i s puno želje za pobjedom. Ako budemo agresivni u obrani i željni nadigravanja s njima, uvjeren sam da ih možemo pobijediti. Sigurno da se Mladost neće predati i da će i oni učiniti sve da nas opet izbace iz polufinala, ali ponavljam, sve je na nama. Ako budemo pravi – igrat ćemo u finalu – jasan je Obradović.

jug.hr

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.