Pečena riba s povrćem

0

Proljeće je, dani su dulji, a obroci brži i lakši za spravit. Pa krenimo redom:

Treba vam:

  • ribe po želji, po kila
  • po kila patata
  • par pica česna
  • po 1 crvena, žuta i ljuta paprika nasjeckana
  • nekoliko malih pomadorica
  • sol
  • papar
  • maslinovo ulje
  • limunov sok
  • fete limuna
  1. Pećnicu zagrijati na 200°C, ribu očistiti, patate isjeckati na kocke i prokuhati ih koji minut u slanoj vodi. Odgovarajuću posudu obložiti papirom za pečenje, poprskati uljem, rasporediti ocijeđene patate i drugo povrće, peći 20 minuta. Dodati pomadore i peći još 10 minuta. Ribu začiniti, rasporediti po povrću, poprskati sve limunovim sokom i maslinovim uljem te zapeći još 10 minuta. Poslužiti odma, uz fete limuna i salatu koju volite.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.