Planula dva automobila

0

Noćas, 12. siječnja 2016. godine oko 00,50 sati na parkiralištu u ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku, izbio je požar na parkiranom osobnom vozilu koji se proširio na još jedno osobno vozilo. Oba vozila su u potpunosti izgorjela. Požar su u 01,30 sati ugasili vatrogasci. U tijeku je obavljanje očevida radi utvrđivanja uzroka požara.
Tijekom dana 11.01.2017. godine u 112 Dubrovnik zaprimljeno je više  poziva građana, da je zbog niske temperature došlo do zamrzavanja vode u vodovodnim cijevima, puknuća vodovodnih cijevi i puknuća satova za mjerenje potrošnje vode a što je ujedno bilo uzrokom nestanka vode i to uglavnom sa područja grada Dubrovnika i Župe dubrovačke. Sve zaprimljene dojave proslijeđene su nadležnim službama na daljnje postupanje.

U 05:45 sati dana 11.01.2017. proglašeni su ZIMSKI UVJETI NA CESTAMA u DNŽ . Sve službe su na terenu i uklanjaju snijeg i led sa prometnica te posipaju ih prema prioritetima  (ceste do bolnice, HMP, Doma zdravlja, vatrogasaca, Policije…)

Ovim putem iz ŽC 112 Dubrovnik još jednom skreću pažnju da se na ceste ne izlazi ako nije potrebno. U slučaju potrebe izlaska osobni automobili moraju imati zimsku opremu. Vozače koji su u prometu molimo da vožnju prilagode uvjetima na cesti uz pojačan OPREZ.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.