Počele prijave na peti ciklus besplatnih radionica robotike

0
Informatički klub Futura je otvorio prijave na 5. ciklus besplatnih radionica robotike za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenike srednjih škola, te studente i građane. Centar robotike i Radionice robotike vodi Nikša Vlahušić, mag. ing. comp., uz pet suradnika.
Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike je učionica B02 na Sveučilištu u Dubrovniku, Ćira Carića 4 (Lapad). Radionice će se održavati srijedom od 17:00 do 19:00, počevši od 14.11.2017. grupa Autobots, odnosno od 21.11.2017. grupa Decepticons.
Na Radionice robotike se potrebno prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava.
I novi i stari polaznici se moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 10.11.2018. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole.
Pozivamo polaznike na drugi Robo.DU Day u subotu 10. studenog na Kampus Sveučilišta u Dubrovniku od 10:00, na kojem će biti zanimljiva predavanja, demonstracije i radionice. U 11:30 na Robo.DU Dayu ovogodišnji polaznici radionica robotike će se podijeliti u grupe i održati će im se radionica Uvod u robotiku.
S manifestacijom Robo.DU Day i besplatnim radionicama robotike i ove godine sudjelujemo u Europskom tjednu robotike. #ERW2018
Informatički klub Futura radionice robotike organizira u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.