Počelo 9. izdanje memorijalnog turnira Tomo Udovičić

0

Počelo je 9. izdanje memorijalnog turnira Tomo Udovičić. Prvog dana natjecanja bili smo svjedoci 16 susreta u dvije uzrasne kategorije, U-14 i U-12. VK Jug Croatia osiguranje u kategoriji U-12 nastupa s dvije ekipe.

Turnir je otvoren utakmicom U-12, Jug CO – Aquatic verde. Igrači trenera Vida Bogdana bili su uvjerljivi i zabilježili prvu pobjedu rezultatom 11:6 (5:0, 2:0, 1:3, 3:3). Najefikasniji je sa 6 pogodaka bio Petar Kulaš, 4 je postigao Maro Šušić, dok je jednom precizan bio Ante Jerković. Jug CO 2 nije bio uspješan u svom prvom nastupu. Izgubili su od Budve 4:0.

Nastavili su se dvoboji u gruškom bazenu između ekipa iz 10 europskih zemalja. Priliku pokazati što znaju dobili su i mladići u uzrasnoj kategoriji kadeta (U-14). Trener Aljoša Lončarić morao je biti zadovoljan nakon što su njegovi igrači pobijedili grčku momčad Kastellas sa 9:4.

Današnji program bio je nešto kraći jer su u bazen morali seniorski igrači. U srijedu se natjecanje nastavlja prvim utakmicama u 8 sati. Kompletan raspored turnira možete pogledati ovdje.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.