Počelo je 40. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu

0

Započelo je 40. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu s natjecanjima u 2 jakosne lige.
U 1. ligi natječe se 9 ekipa, 2 kruga po 9 kola, te će se nakon 18 kola znati prvak.U 2. ligi natječe se 10 ekipa, 2 kruga po 9 kola te će se nakon 18 kola znati prvak.
U prvom kolu 1. lige ekipa Geoplan pobijedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Geoplan) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulićem (koji je isto ostvario 2 pojedinačne pobjede ali je imao nešto lošiji skor osvojenih poena).
Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražićič (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, iako su i ostala dvojica igrača ekipe Soul caffe ostvarila također po dvije pobjede i bez izgubljenog seta ali su imali nešto slabiji skor poena.
Ekipa OŠ Cavtat – Konavljanin pobjedila je ekipu Marinkolor rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Carem. U poraženoj ekipi istakli su se Lidija Vranješ i Joško Martinović svako sa po jednom pobjedom i jednim porazom.
Ekipa STK Dubrovnik pobijedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (STK Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek 1 set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Damirom Parmaćem. U poraženoj ekipi istaknuo se Marinko Matulović s 2 pojedinačne pobjede ali je prepustio protivničkoj ekipi 2 seta.
Ekipa Srđ bila je slobodna u 1 kolu.
Nakon 1. kola u 1. ligi na prva tri mjestu nalaze se ekipe Soul caffe, Geoplan i OŠ Cavtat Konavljanin s osvojena po 2 boda.
Najbolji pojedinci nakon 1. kola su Milo Stražičić (Soul caffe), Ante Jupek (Geoplan) i Filip Mikulić (Geoplan).
Najbolji parovi nakon 1. kola su Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan), Pavle Radonić/Ivo Šarić (Soul caffe) i Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U prvom kolu 2 lige ekipa OŠ Gruda Ljuta pobjedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 5 : 2. Najbolja igračica susreta bila je Veronika Ivkošić (OŠ Gruda Ljuta) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set pri čemu je svojoj ekipi donijela i pobjedu u paru s suigračem Marom Dobrašinom. Ovo je bio očekivani rezultat jer se radilo o meču između 1 i 3 ekipe OŠ Gruda.
Ekipa OŠ Gruda Popovići pobjedila je ekipu Shaolin express rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Shaolin express) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je samo 1 set. Međutim igračice OŠ Gruda Sandra Đurišić i Nora Bećir uz pomoć kolege Antuna Penda koji su osvojili po jednu pobjedu kao i pobjedu u paru te donijeli vrlo važnu pobjedu za svoju ekipu.
Ekipa Sun sail pobjedila je ekipu Samo lagano rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Bernard Vukušić (Samo lagano) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je 3 seta.
Ekipa Luka Sorkočević pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Andrej Hrćan (Luka Sorkočević) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Jurajem Hrćanom. Moramo spomenuti da su Andrejev brat Juraj i otac Martin isto tako donijeli po 2 pojedinačne pobjede, bez izgubljenih setova ali s nešto slabijim omjerom poena.
Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Josipom Dedo. Goranovi suigrači Maroje Lalić i Josip Dedo isto tako donijeli po 2 pojedinačne pobjede, bez izgubljenih setova ali s nešto slabijim omjerom poena.
Nakon 1. kola u 2. ligi na prva tri mjestu nalaze se ekipe Aragosa travel, Luka Sorkočevič i OŠ Gruda Ljuta s osvojena po 2 boda.
Najbolji pojedinci nakon 1. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Andrej Hrćan (Luka Sorkočević).
Najbolji parovi nakon 1. kola su Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Josip Dedo/Goran Raspopović i Nora Bećir/Sandra Đurišić.

Rezultati:

UKUPNI REZULTAT 1 LIGE NAKON 1 KOLA

UKUPNI REZULTAT 2 LIGE NAKON 1 KOLA

REZULTATI NABOLJIH 5 POJEDINACA I PAROVA 1 I 2 LIGE NAKON 1 KOLA

 

Voditelj Lige Josip Sudarević

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.