Predložite lokaciju za nadzora brzine kretanja vozila

0

Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u lipnju provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

Akcija će se provoditi 27./28. lipnja kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Pozivaju se građani da do 21. lipnja 2018. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima smatraju da je potrebno nadirati brzinu kretanja vozila.

Svoje prijedloge možete dostaviti na e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr.

Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine. Nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanja ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.