Premijer Plenković čestitao Uskrs

0

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je uskrsnu čestitku crkvenim poglavarima i vjernicima.

“U ime hrvatske Vlade i svoje osobno, Vama i svim svećenicima, redovnicama i redovnicima te vjernicima Zagrebačke nadbiskupije, želim sretan i blagoslovljen Uskrs, uz obilje mira, zajedništva i zdravlja.

Potaknuti snagom Kristova uskrsnuća, koje obnavlja vjeru, nadu i solidarnost u hrvatskom narodu, zajedno nastavljamo raditi na dobrobiti svih hrvatskih ljudi, osobito onih najpotrebitijih“, napisao je premijer Plenković u uskrsnoj čestitki kardinalu Bozaniću.

Uputio je i čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije Želimiru Puljiću i svim hrvatskim katoličkim biskupima, svećenicima, redovnicima, te vjernicima u domovini i iseljeništvu.

Iščekujući Isusovo uskrsnuće iz kojeg izvire kršćanstvo, zajedničkom molitvom doprinosimo međusobnom razumijevanju, toleranciji i miru među ljudima dobre volje. Potaknuti snagom Kristova uskrsnuća, koje obnavlja vjeru, nadu i solidarnost u hrvatskom narodu, zajedno nastavljamo raditi na dobrobiti svih hrvatskih ljudi, osobito onih najpotrebitijih.

“U ime Vlade i svoje osobno, svim hrvatskim katoličkim biskupima, svećenicima, redovnicima te vjernicima u domovini i iseljeništvu, iskreno i od srca želim sretan i blagoslovljen Uskrs”, poručio je Plenković u čestitki.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.