Prepun Dvor i na trećem nastupu Dmitryja Sinkovskog Dubrovnik

0

Knežev dvor je bio prepun i na sinoćnjem koncertu Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto na kojem je treći put nastupio ruski violinski virtuoz Dmitry Sinkovsky. Dubrovačkim simfonijskim orkestrom ravnao je maestro Tomislav Fačini, a na programu su se našla djela Ludwiga van Beethovena

Dubrovnik, 12.09.2017.
5. Festival Dubrovnik u pozno ljeto – koncert DSO, Tomislav Facini i Dmitry Sinkovsky
Foto: DSO

Nakon izvedbe Vivaldijevih djela u petak i koncerta Stylus phantasticus u subotu, Dmitry Sinkovsky je još jednom uspješno napunio Knežev dvor i oduševio mnogobrojnu publiku izvedbom Violinskog koncerta u D duru L. van Beethovena. Nastupi Sinkovskog u Dvoru redovno izazivaju ovacije kod publike i izvođenje solista na sviranje glazbenih dodataka, pa je tako bilo i sinoć.

Sljedeći koncert na programu Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto je u četvrtak 14. rujna kada će vodeći jazz pijanist ovih prostora, Matija Dedić, predstaviti svoj novi album “Male ljubavi…susreti”. Koncert će se održati u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat. Ulaznice su dostupne u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra od 9 do 14 sati, u gift shopu Dubravka na Pilama, u Luži, u agenciji Perla Adriatica te jedan sat prije početka koncerta. Povlaštene cijene ulaznica za građane dostupne su isključivo na blagajni orkestra. Brojevi su informacije su 417 110 i 091 613 7314.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.