Prijavite se i sudjelujte u radionicama o trudnoći, porodu i školi dojenja

0

Udruga Roditelji u akciji organizira dvije radionice za trudnice i njihove partnere.Rodina radionica o trudnoći i porodu i mala škola dojenja

U četvrtak 22. ožujka 2018. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je 2 sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

U petak 23. ožujka 2018. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom želi se obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.

Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

Zbog ograničenog broja polaznika molimo da se prijavite na telefon: 091 517 66 35.

Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.