Prijavite se na besplatne radionice “Google adwords”

0

Online oglašavanje je nezamislivo bez Google AdWords kampanja. Sa sigurnošću možemo ustvrditi da je Google AdWords jedan od najzastupljeniji i najefikasniji oblik online oglašavanja. Iz tog razloga Razvojna agencija Grada Dubrovnika za Vas organizira još jednu u nizu radionica baš na tu temu

Grupa za subotu je već popunjena, pa otvaraju drugu grupu za radionicu „Google AdWords“ koja će se održati u nedjelju, 18. veljače 2018. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15), s početkom u 10:00 sati. Trajanje radionice je 6 sati.

Program radionice je kombinacija predavanja, individualnih vježbi, rasprave, iskustvenog učenja, te praktičnih primjera.

Teme:

Google Adwords

Google Adwords – Osnove

Struktura i način fukncionisanja

Postavljanje Adwords računa

Istraživanje

Kreiranje Google Adwords kampanje

Strategije

Youtube i Remarketing

Google Analytics

Google Analytics – Osnove

Struktura i način fukncioniranja

Priprema računa

Analiza reporta

Kreiranje email reporta

Povezivnaje Adwords sa Analyticsom

Praćenje rezultata

Analytics Intelligence

Polaznici će na kraju ove radionice poznavati strukturu i način funkcioniranja Google Adwords i Google Analyticsa, uspostavljanje korisničkog računa, izrada online kampanje, te praćenje rezultata istih. Naglasak ove radionice je na praktičnim primjerima.

PREDAVAČ: DINO JOLDIĆ

Živi i radi u Mostaru. 2006. g. upisuje Fakultet informacijskih tehnologija u Mostaru, gdje se zapošljava tokom studiranja i završava 3 godine fakulteta. Krajem 2012.g.  prijavljuje se na natjecanje „Imam ideju“ pod pokroviteljstvom USAID-a i Američke ambasade. U finalu osvaja nagradu od 4000$ te otvara svoj prvi startup sa 25 godina. G. Joldić je stalni predavač iz oblasti IT-a u Kulturnom centru „Kralj Fahd“ u Mostaru. www.kckfmostar.com. Također sa svojim startupom osvaja natjecanje „BizIdea“ pod pokroviteljstvom Norveške ambasade gdje postaje prvi stanar Poslovnog inkubatora u Intera tehnološkom parku. 2014. pretvara hobi u posao te pokreće obrt za fotografiranje gdje trenutno ima 5 zaposlenih blink photography.

  1. g. kao voditelj tima osvaja „StartUp weekend Mostar“ pod pokroviteljstvom Googla i osvaja 7000KM (3,500 €) pokreće novi startup iz oblasti digitalnog marketinga sa svojim timom ScreenAds.

Između ostalog vodio je seminare i radionice na razne teme IT-a, drone-ova, digitalnog marketinga širom BiH i Hrvatskoj.

Prijave za ovu radionicu se zaprimaju na:

Online: PRIJAVNICA

E-mail: mpuljas@dura.hr

Telefon: 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.