Procurile fotografije novoga Iphone 8

0

Apple za desetu godišnjicu od predstavljanja originalnog iPhonea priprema nešto uistinu uzbudljivo i ako je vjerovati nedavno „procurenim“ fotografijama, posljednji model tog skupocjenog i najprofitabilnijeg pametnog telefona na svijetu izgledat će uistinu dobro.

Obožavatelji Applea već su ukrasili iPhone 8 epitetima kao “najljepši ikad”, “nikad viđeno prije”… i ostalim riječima koje u principu slušamo svake godine, ali ove ipak postoje neke iznimke i kod neutralnih promatrača. Naime, već prema samim fotografijama vidi se da će oblik nakon tri godine napokon biti promijenjen, osvježen, originalan.

Ne samo to, prednja strana bit će praktički cijela iskorištena za zaslon, a prema fotografijama se vidi da home tipka ostaje na svom starom mjestu. Upravo to je ono što zapravo izaziva najviše uzbuđenja i potvrđuje koliko su korisnici zapravo jednostavni. To je nešto na što su navikli, nešto što im određuje iPhone i ne žele se toga odricati. Upravo zato je bilo toliko panike zbog najava o njegovu uklanjanju i postavljanju ili senzora za otisak prsta straga ili potpunom odbacivanju te opcije u korist skeniranja lica ili oka. Srećom po sve uzrujane, fotografije pokazuju da je na svom starom mjestu.

Uz to, u videu s YouTube kanala ConceptsiPhone, koji je došao do fotografija, vidi se da će zaslon biti OLED, što se zna posljednjih godinu dana, ali i da će stražnji dio biti staklen kako bi se omogućilo bežično punjenje uređaja. Već to su dovoljno dobre informacije korisnicima. Iako, ruku na srce, činjenica da se dizajn uređaja promijenio i da home tipka ostaje gdje je bila, potpuno je dovoljno, sve ostalo samo je šlag.

Također, video prikazuje i neke besmislice, kao bežično punjenje na daljinu, dodatni mali zaslon za notifikacije na Apple logu i edge tipke… To sve se sasvim sigurno neće naći u novom iPhoneu, ali kad su već ljudi s ConceptsiPhone došli do ekskluzivnih fotografija, morali su sve dodatno začiniti.

www.ictbusiness.info

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.