Program ljetnih manifestacija na Elafitima, Zatonu, Orašcu,…

0

U okviru ljetnih manifestacija koje se održavaju na Elafitskim otocima te u Zatonu, Orašcu, Trstenome i u Brsečinama tijekom srpnja i kolovoza, u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, ovim putem najavljujemo glazbeno zabavni program za idući tjedan.

Na otoku Šipanu, povodom završetka Ljetne škole filma Šipan, 13. kolovoza u 21.30 sati, u Šipanskoj luci nastupat će Marko Škugor, dok će se tradicionalna Ribarska noć održati u subotu, 18. kolovoza, s početkom u 22.30 sati u  Suđurđu, a svi okupljeni moći će uživati u pjesmama poznatog pjevača Giuliana.
U Brsečinama će 18. kolovoza, na mulu, s početkom u 21 i 30 nastupati Klapa Iskon.
Oraško ljeto upotpunit će nastup Klape Kaše, u nedjelju, 19.kolovoza s početkom u 21.30 sati.
U Zatonskoj uvali, 19.kolovoza, održat će se ploveći koncert Limene glazbe Zaton s početkom u 21sat.
Na otoku Lopudu, u ponedjeljak, 13. kolovoza u 21 sat održat će se koncert klasične glazbe u crkvi sv.Nikole. Svi ljubitelji klapske pjesme moći će uživati u izvedbama Klape Cambi, 14.kolovoza u 22 sata, ispred Župnog dvora  te 17. kolovoza u 21.30 sati kada će nastupati Klapa Ragusavecchia.
U Donjem Čelu na rivi, na otoku Koločepu, 15.kolovoza u 22 sata, nastupat će Hari Rončević.
Podsjećamo i na Večeri uz gitaru na Porporeli koje  Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira i ove godine, tijekom srpnja i kolovoza, svakog ponedjeljka od 21 do 23 sata. U predivnom ambijentu Porporele, uz šum mora i romantične zvuke gitare akademskog glazbenika, Pera Škobelja, svi Dubrovčani i njihovi gosti mogu uživati u melodijama svjetski poznatih balada i evergreena.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.