Promocija knjige “Grad” Borka Vukosava i razgovor na temu fotoknjiga

0

Subota 13.10.2018. u 19h, Art radionica Lazareti Sudionici: Borko Vukosav, Lea Vene, Srdjana Cvijetić, Marina Paulenka

“Borko Vukosav se vraća u prostor Dubrovnika (konkretno u Lapad) kao promatrač koji prepoznaje i bilježi rute vlastite prostorne umještenosti. Grad u kojem je nekad živio sada se vizualno rastvara u procesu zahvaćanja mnogostruko isprepletenih odnosa fotografa, okoliša, sugrađana, momentalno fiksiranih rubnih javnih punktova i hotelskih interijera.” (iz teksta autorice Lee Vene)

Projekt OV izdavaštvo jedan je u nizu brojnih projekata koje Fotografska udruga provodi tijekom svojeg cjelogodišnjeg rada na području suvremene fotogafske prakse. OV izdavaštvo je započeto 2017. godine, a ima za cilj učiniti vidljivima i dostupnijima umjetničke autorske projekte utjelovljene u formi fotografske knjige jedinstvenog i promišljenog dizajna i pristupa realizacije suvremenih fotografskih knjiga.

Knjiga Grad umjetnika Borka Vukosava prva je u nizu knjiga objavljenih u nakladništvu OV izdavaštvo. U promociji će sudjelovati autor Borko Vukosav, povjesničarke umjetnosti Lea Vene i Srdjana Cvijetić i Marina Paulenka iz Fotografske udruge Organ Vida.

Projekt OV izdavaštvo podržava Gradski ured za kulturu Grada Zagreba i Grad Dubrovnik.

Knjiga će se moći na dan promocije kupiti po promotivnoj cijeni od 100 kn, dok ju u slobodnoj prodaji možete naći po cijeni od 130 kn.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.