Putositnice utorkom počinju predavanjem Nikole Horvata

0

Ovogodišnji ciklus Putositnica utorkom Dubrovačke knjižnice započinju multimedijalnim predavanjem Nikole Horvata „104 dana na Croatian Long Distance Trailu – 2200 km od Iloka do Prevlake“ koje će se održati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad, 8. siječnja 2019 u 18:30 sati.

Tom prigodom Horvat će predstaviti i svoju novu knjigu „Upoznaj Hrvatsku osobno: Teslin priručnik za hodače“. Nikola Horvat, hrvatski „True Hiker” i zaljubljenik u hodanje, nakon što je 2016. godine uspješno prehodao Pacific Crest Trail dug 4300 kilometra, s grupom istomišljenika, zaljubljenika u prirodu i hodanje na duge pruge, osniva udrugu Long Distance Trail Hrvatska koja je marljivo radila na trasiranju onoga što će postati najduža i gotovo jedina dugoprugaška staza za hodanje u Hrvatskoj.

Svojim novim pothvatom Horvat je spojio sve krajeve Hrvatske, povezao sjever, jug, istok i zapad u jednu veliku pješačku rutu – Croatian Long Distance Trail – dugu 2200 kilometara, od Iloka do Prevlake, a sve tajne i izazove rute otkrit će u prvim ovogodišnjim Putositnicama utorkom.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.