Rafov povratak uz Laudato TV Band i Antu Casha, poslušajte njihovu navijačku

0

Rafael Dropuljić Rafo bio je senzacija u vrijeme popularnoga Story Supernova showa, djelomično zbog vlastite ‘otkačenosti’, ali jedna od ‘olakotnih okolnosti’ sigurno mu je bila i to što se radilo o prvoj (polu)reality emisiji u Hrvata.
Svi su tada poludjeli za simpatičnim otkačenjakom iz Ploča, ponajviše zbog naglaska i nevinog osmijeha kojim je očarao djevojčice. Mnoge su plakale kada je Rafo rekao ‘ne’ estradi, a suze su tek potekle u potocima kada je rekao ‘da’ svojoj sadašnjoj supruzi.

Ne sumnjamo da su curice davno pronašle nove idole, a i da se Rafo odlučio za novu zanimaciju. Ipak, obitelj i vjera drage su mu, ali zaželio se i pjesme, pa je snimio navijačku himnu za naše ‘Kauboje’.
A što drugo? Uključio je Rafo u spot sve što voli: domovinu, navijanje i časne sestre s kojima on i kolega Ante Cash igraju košarku.
Fanovi su oduševljeni, pjesma ih je nabrijala, a vidjet ćemo hoće li Rafo nastaviti svoje ponovno probijanje na estradu ili će stati nakon prvenstva. Možda je samo dobio potrebu iskazati patriotizam, kao više puta u prošlosti.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.