SPOJ NESPOJIVOG Grah s lignjama i parmezanom

0

Ako vam je dosadilo pripremati lignje na uobičajeni način, probajte s nečim novim. Tko kaže da grah i morski plodovi ne idu skupa?

Treba vam:

  • lignje, 500 g
  • grah, 250 g suhi
  • bijelo vino, 1 dl
  • 3 pice česna
  • parmezan
  • peršin, 1 žlica
  • ružmarin, 1 žličica
  • maslinovo ulje
  • sol i papar
Upute po koracima:
  1. Na maslinovom ulju dinstamo narezane lignje i kosani česan.
  2. Sve to podlijemo bijelim vinom i vodom u kojoj smo kuhali grah.
  3. Dodamo ružmarin, kuhani grah i pustimo da zajedno prokuha.
  4. Pri serviranju posipamo parmezanom, svježim kosanim peršinom i pokapamo maslinovim uljem.

Izvor: Finirecepti.hr

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.