SPOJ NESPOJIVOG Losos u umaku od meda i limuna

0

Jako kvalitetna i zdrava riba u ljepljivom umaju – to je ono što danas želimo za objed!

Sastojci: 100 g meda, 60 ml soja umaka, 2 žlice limunovog soka, 3 žlice maslinovog ulja, 4 fileta lososa, sol, papar, 3 pice česna, 1 limun, petrusin.

Priprema: Pomiješajte med, soja sos i limunov sok. Na tavici zagrijte dvije žlice maslinovog ulja i položite losos kožom prema gore. Pecite 5-6 minuta, a potom preokrenite i dodajte preostalu žlicu ulja. Ubacite nasjeckani česan i miješajte, a potom i mješavinu meda te limun narezan na kolutiće. Pričekajte da se umak reducira za trećinu i povremeno njime premažite gornju stranu lososa.
Izvor: Gastro.hr

 

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.