STOLNI TENIS – 40. Prvenstvo Dubrovnika / rezultati VII. kola 1. i 2. lige

0

U sedmom kolu 1 lige ekipa STK Dubrovnik pobijedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (STK Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Damirom Parmać. U pobjedničkoj ekipi Damir Parmać i Maro Šimunović ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi istaknuo se Frano Martić s dvije pojedinačne pobjede.
Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Srđ caffe rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračicom Lidijom Vranješ. U poraženoj ekipi istaknuo se Ivo Miličić s dvije pojedinačne pobjede.
Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Cijela pobjednička ekipa ostvarila je pobjede, Milo Stražičić dvije dok Ivo Šarić i Pavle Radonić po jednu. U poraženoj ekipi istakli su se Marinko Matulović i Ivica Petković koji su ostvarili pobjedu u paru.
Ekipa Geoplan pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Geoplan) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulić. U pobjedničkoj ekipi ukupnoj pobjedi doprinijeli su Filip Mikulić i Damir Gleđ s dvije pojedinačne pobjede.
Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin bila je slobodna u 7 kolu.
Nakon 7. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Geoplan s osvojenih 13, OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 12 i Soul caffe s osvojenih 10 bodova.
Najbolji pojedinci nakon 7. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Ante Jupek (Geoplan).
Najbolji parovi nakon 7. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan) i Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik).

U sedmom kolu 2 lige ekipa SunSail pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Tomo Vodnica (SunSail) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Đivom Vidojević. U poraženoj ekipi istaknuo se Nikola Oblizalo s dvije pojedinačne pobjede.
Ekipa OŠ GRUDA III pobjedila je ekipu OŠ Gruda Popovići rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Dominik Zglav (OŠ Gruda III) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Antonio Maslać je ostvario jednu pojedinačnu pobjedu kao i par Luka Đanović i Antonio Maslać. U poraženoj ekipi istaknuli su se i Antun Pendo s dvije i Sandra Đurišić s jednom pojedinačnom pobjedom.
Ekipa OŠ Gruda Ljuta pobjedila je ekipu Shaolin express kolor rezultatom 5 : 2. Najbolja igračica susreta bila je Veronika Ivkošić (OŠ Gruda Ljuta) koja je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donijela i pobjedu u paru s suigračem Marom Dobrašin. U poraženoj ekipi istaknuli su se Goran Brajković i Adem Gušić svaki po jednom pojedinačnom pobjedom.
Ekipa Samo lagano pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Vjeran Čović (Samo lagano) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vladanom Rusmirović. U pobjedničkoj ekipi Vladan Rusmirović osvojio je dvije a Ivica Novokmet jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi istaknula se Petra Skurla jednom pojedinačnom pobjedom.
Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Josipom Dedo. U pobjedničkoj ekipi Josip Dedo je ostvario dvije pojedinačne pobjede.
Nakon 7. kola u 2. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe SunSail s osvojenih 14, Aragosa travel 13 i Luka Sorkočević i s 11 bodova.
Najbolji pojedinci nakon 7. kola su Josip Dedo (Aragosa travel), Tomo Vodnica (SunSail) i Goran Raspopović (Aragosa travel).
Najbolji parovi nakon 7. kola su Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (SunSail), Josip Dedo/Goran Raspopović (Aragosa travel) i Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević).
Slijedeća tri tjedna imamo stanku zbog praznika i dječjih školskih odmora tako da 8. kolo kreće u tjednu 15. – 21.01.2018.

Voditelj Lige Josip Sudarević

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.