STOLNI TENIS – 40. Prvenstvo Dubrovnika / rezultati XI. kola 1. i 2. lige

0

U jedanaestom kolu 1 lige ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vedranom Đurđević. Isto tako u pobjedničkoj ekipi Vedran Đurđević i Jurica Prpić ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali su imali nešto slabiji skor  poena.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom  4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Milan Rezo (Srđ)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Jurom Volarević. U poraženoj ekipi istaknuli su se Dario Marić, Frano Martić i Ivan Svaguša svaki s jednom pojedinačnom pobjedom. Ova utakmica je bila derbi kola u kojoj je presudila utakmica parova koja se igrala u 4 seta.

Ekipa  Geoplan pobjedila je ekipu Soul caffe rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Geoplan)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulić. U pobjedničkoj ekipi Filip Mikulić ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi istaknuli su se Robert Kralj, Milo Stražičić i Ivo Šarić svaki s jednom pojedinačnom pobjedom. Ova utakmica je bila derbi kola u kojoj je presudila utakmica parova koja se igrala u 5 neizvjesnih setova.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Dr Čolić rezultatom  4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Barbara Vlahović i Lidija Vranješ ostvarile su svaka po jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi pobjedu u paru donijeli su braća Dario i Ivica Petković. Isto tako u poraženoj ekipi istaknuli su se Dario Petković i Marinko Matulović svaki s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa STK Dubrovnik bila je slobodna u 11 kolu.

Nakon  11. kola u 1. Ligi  na prva tri mjesta nalaze se ekipe OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 20, Geoplan s osvojenih 19 i Marinkolor  s osvojenih 17 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Joško Martinović (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan) i Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik).

U jedanaestom kolu 2 lige  ekipa SunSail  pobjedila je ekipu OŠ Gruda Popovići rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Tomo Vodnica (SunSail)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set.  Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Teo Kasač i Bruni Soldo. Pobjedničkoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je Teo Kasač uz dva izgubljena seta, dok je Bruno Soldo donio svojoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi istaknula se Sandra Đurišić s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Shaolin express pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 5 : 2.  Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Shaolin express)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Adem Gušić i Jadranka Katić. Pobjedničkoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je i Adem Gušić bez izgubljenog seta. U poraženoj ekipi istaknuli su se Mario Mozara i Borna Ramljak svaki po jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Samo lagano pobjedila je ekipu OŠ Gruda Ljuta rezultatom 5 : 2.  Najbolji igrač susreta bio je Ivica Novokmet (Samo lagano)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio pobjedu u paru s suigračem Bernardom Vukušić. U pobjedničkoj ekipi istaknulo se Bernard Vukušić s dvije pojedinačne pobjede (nešto slabiji skor poena u odnosu na igrača utakmice). Poražena ekipa dobila je dvije pobjede isključivo stoga što je pobjednička ekipa igrala s dva igrača.

Ekipa Luka Sorkočević pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 5 : 2.  Najbolji igrač susreta bio je Juraj Hrćan (Luka Sorkočević)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio pobjedu u paru s suigračem i bratom Andrejem Hrćan. U poraženoj ekipi istaknule su se Klara Lazić i Ivana Vidojević svaka s po jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Josipom Dedo. Pobjedničkoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je i Josip Dedo uz tri izgubljena seta. Ekipa Aragosa travel je nastupila sa 2 igrača zato su izgubili 2 susreta bez borbe.

Nakon  11. kola u 2. Ligi  na prva tri mjesta nalaze se ekipe SunSail s osvojenih 22, Aragosa travel 21 i Luka Sorkočević i s 19 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Josip Dedo (Aragosa travel), Tomo Vodnica (SunSail) i Goran Raspopović (Aragosa travel).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Josip Dedo/Goran Raspopović (Aragosa travel), Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (SunSail) i Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević).

Voditelj lige Josip Sudarević

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.