STOLNI TENIS – 40. Prvenstvo Dubrovnika / rezultati XV. kola 1. i 2. lige

0

U petnaestom kolu 1 lige ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Geoplan rezultatom 5 : 2. Najbolja igračica susreta bila je Lidija Vranješ (Marinkolor) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donijela i pobjedu u paru s suigračem Markom Venier. U pobjedničkoj ekipi Barbara Vlahović i Marko Venier ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Jedino je Filip Mikulić u poraženoj ekipi bio raspložen za igra te je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set.
Ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Ivica Petković (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Dariom Petković. U pobjedničkoj ekipi Dario Petković i Marinko Matulović ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede pri čemu je Dario prepustio igračima protivničke ekipe dva a Marinko tri seta.
Ekipa STK Dubrovnik pobjedila je ekipu Srđ rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (STK Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Damir Parmać ostvario je dvije a Maro Šimunović jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jedino je Milan Rezo bio raspložen za igra te je svojoj ekipi donio jednu pojedinačnu pobjedu kao i pobjedu u paru s suigračem Jurom Volarević.
Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U pobjedničkoj ekipi Jurica Prpić ostvario je dvije pojedinačne pobjede, uz tri izgubljena seta. U poraženoj ekipi istakli su se Maro Mileusnić i Milo Stražičić svaki s jednom pojedinačnom pobjedom.
Ekipa Šampinjoni ZLD bila je slobodna u 15. kolu.
Nakon 15. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 27, Geoplan s osvojenih 26 i Marinkolor s osvojenih 23 bodova.
Najbolji pojedinci nakon 15. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Filip Mikulić (Geoplan) i Joško Martinović (Marinkolor).
Najbolji parovi nakon 15. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan) i Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik).

U petnaestom kolu 2 lige ekipa Sunsail pobjedila je ekipu Shaolin express rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Tomo Vodnica (Sunsail) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Đivom Vidojević. Pobjedničkoj ekipi donijeli su svako po dvije pojedinačne pobjede Teo Kasač i Đivo Vidojević.
Ekipa Samo lagano pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Bernard Vukušić (Samo lagano) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Vjeran Čović i Ivica Novokmet. Isto tako u pobjedničkoj ekipi Vjeran Čović i Ivica Novokmet ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede. S obzirom da je ekipa Libertas klinci nastupula s dva igrača partije trećeg igrača izgubili su bez igre.
Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu OŠ Gruda Popovići rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Josip Dedo (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Goranom Raspopović. Pobjedničkoj ekipi donijeli su svako po dvije pojedinačne pobjede Joško Mekišić i Goran Raspopović.
Ekipa Luka Sorkočević pobjedila je ekipu OŠ Gruda Ljuta rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Teofilom Topić. U pobjedničkoj ekipi Andrej Hrćan i Teofil Topić ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede pri čemu Andrej nije prepustio igračima protivničke ekipe niti jedan a Teofil je prepustio tek jedan set.
Utakmica između ekipa OŠ Gruda III i Lapad kolor biti će odigrana slijedeći tjedan kada se igraju utakmice 16 kola, a zbog spriječenosti ekipe Lapad kolor.
Nakon 15. kola u 2. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Aragosa travel 29, SunSail s osvojenih 29 i Luka Sorkočević i s 26 bodova.
Najbolji pojedinci nakon 15. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Tomo Vodnica (SunSail).
Najbolji parovi nakon 15. kola su Josip Dedo/Goran Raspopović (Aragosa travel), Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (SunSail) i Nora Bećir/Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići).
Voditelj Lige Josip Sudarević

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.