STOLNI TENIS – 40. Prvenstvo Dubrovnika / rezultati XVI. kola 1. i 2. lige

0

U šesnaestom kolu 1 lige ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Srđ rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Barbara Vlahović, Lidija Vranješ, Josip Martinović i Marko Venier ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Barbara Vlahović i Josip Martinović.
Ekipa Geoplan pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Geoplan) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulić. U pobjedničkoj ekipi Damir Gleđ i Filip Mikulić ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede pri čemu je Damir prepustio igračima protivničke ekipe dva a Filip jedan set.
Ekipa STK Dubrovnik pobjedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (STK Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Damirom Parmać. U pobjedničkoj ekipi Maro Šimunović ostvario je dvije a Damir Parmać jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jedino je Darko Božić bio raspložen za igra te je svojoj ekipi donio jednu pojedinačnu pobjedu.
Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Pavle Radonić i Ivo Šarić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu pri čemu je navedeni dvojac ostvario i pobjedu u paru za svoju ekipu. U poraženoj ekipi istakli su se braća Dario i Ivica Petković svaki s jednom pojedinačnom pobjedom.
Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin bila je slobodna u 16. kolu.
Nakon 16. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Geoplan s osvojenih 28, OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 27 i Marinkolor s osvojenih 25 bodova.
Najbolji pojedinci nakon 16. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Joško Martinović (Marinkolor).
Najbolji parovi nakon 16. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan) i Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik).

U šesnaestom kolu 2 lige ekipa Shaolin express pobjedila je ekipu OŠ Gruda Ljuta rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Shaolin express) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pobjedničkoj ekipi donio je dvije pojedinačne pobjede Slobodan Ljepava i jednu pojedinačnu pobjedu Adem Gušić. Kod poražene ekipe raspoložen za igru bio je Luko Birimiša koji je svojoj ekipi donio jednu pojedinačnu pobjedu pri čemu je i u paru s suigračem Ivanom Ivkošićem izborio pobjedu u paru.
Ekipa OŠ Gruda Popovići pobjedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 4 : 3. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Nora Bećir i Petra Raos ostvarile su svaka po jednu pojedinačnu pobjedu. Kod poražene ekipe raspoloženi za igru bili su Luka Đivanović i Antonio Pavlić koji su svojoj ekipi donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Luka Đivanović i Antonio Maslać.
Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Luka Sorkočevoć rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Josip Dedo (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Goranom Raspopović. Pobjedničkoj ekipi donijeli su svako po dvije pojedinačne pobjede Joško Mekišić i Goran Raspopović.
Ekipa Sunsail pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Tomo Vodnica (Sunsail) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Đivom Vidojević. U pobjedničkoj ekipi Đivo Vidojević i Teo Kasač ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede pri čemu je Đivo prepustio igračima protivničke ekipe dva a Teo tek jedan set.
Utakmica 16. kola između ekipa Lapad kolor i Samo lagano biti će odigrana slijedeći tjedan zbog zauzetosti ekipa ovaj tjedan.
Nakon 16. kola u 2. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Aragosa travel 31, SunSail s osvojenih 31 i Luka Sorkočević i s 27 bodova.
Najbolji pojedinci nakon 16. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Tomo Vodnica (SunSail).
Najbolji parovi nakon 16. kola su Josip Dedo/Goran Raspopović (Aragosa travel), Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (SunSail) i Luka Đivanović/Antonio Maslać (OŠ Gruda III).

Voditelj Lige Josip Sudarević

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.