STOLNI TENIS – rezultati 15. kola 1. i 2. lige prvenstva Dubrovnika

0

petnaestom kolu 1 lige ekipa Dr Ćolić pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Orlando)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Filip Mikulić donio je dvije pojedinačne pobjede, uz jedan izgubljeni set dok su Marinko Matulović i Ivica Petković ostvarili svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli si Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je već navedeni Ante Jupek.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom  7 : 0. Najbolja igračica susreta bila je Lidija Vranješ (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Marko Venier i Joško Martinović donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede, s tim da je Marko Venier sa suigračem Josipom Martinovićem donio i pobjedu u paru.

Ekipa  Soul caffe pobjedila je ekipu Dubrovnik rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Pavlom Radonićem. U pobjedničkoj ekipi Pavle Radonić i Ivo Šarić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je Marijo Obrovac.

Ekipa  Šampinjoni ZLD pobjedila je ekipu Samo lagano rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Miho Drobac (Šampinjoni ZLD) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Pepo Deranja i Ivan Simović ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede pri čemu su navedena dvojica donijeli i pobjedu u paru za svoju ekipu. Poražena ekipa igrala je sa dva igrača pri čemu su partije trećeg igrača izgubili bez igre.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin i ekipa Orlando zbog spriječenosti igrača Orlanda svoju će utakmicu odigrati sljedeći tjedan s redovnim 16 kolom.

Nakon  15. kola u 1. Ligi  na prva tri mjesta nalaze se ekipe Marinkolor s osvojenih maksimalnih 30 bodova, OŠ Cavtat Konavljanin druga s osvojenih 27 bodova (bez jedne utakmice odigrane) i Dr Čolić treći s osvojenih 26 boda.

Najbolji pojedinci nakon 15. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Milo Stražičić (Soul caffe) i Marko Venier (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 15. kola su Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

Voditelj lige Josip Sudarević

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.