NAJAVLJUJEMO Modus, nova emisija Libertas televizije

0

Nova emisija Modus bavit će se temama vezanim uz ravnopravnost spolova i drugih najviših vrednota ustavnog poretka. Novu emisiju Libertas Televizije možete gledati svakog četvrtka u 20:30 na LTV.

Valja naglasiti kako će u emisiji gostovati kompetentni stručnjaci koji će u razgovoru s urednicom emisije obrađivati teme iz područja ravnopravnosti spolova, poticanja svijesti o ravnopravnosti rodnih identiteta i spolnoj orjentaciji. Bit će riječi o aktualnoj temi razvoja odgoja I obrazovanja.

Također, planirano je da se dio emisija posveti podizanju svijesti javnosti o sposobnostima i doprinosu osoba s invaliditetom. U svijetu su kako uzroci tako i posljedice invaliditeta različiti. Ove su razlike rezultat nejednakih društveno – ekonomskih prilika i razlika u skrbi pojedinih država za dobrobit njihovih građana.

U emisiji ćemo ugostiti i pojedince koji će iz svojih osobnih iskustava doprinijeti podizanju svijesti o važnosti navedenih tema.

Izbor tema bit će aktualan te ćemo svakako biti u kontaktu s relevantnim dionicima koji će biti „konzultanti” i u odabiru pojedinih tema za emisiju.

Želimo našoj javnosti ponuditi potpuno novi i zanimljivi sadržaj na lokalnoj razini, a sve kako bi se građani na adekvatan način informirali o bitnim temama. Cilj emisije je skrenuti pažnju na diskriminacije u društvu i ugrožene skupine te time potaknuti na razmišljanje o toleranciji i različitostima, a naše mlade i djecu educirati odabirom tema.

Večeras u prvoj emisji Modus gošće će biti kontakt policajke Marija Potrebica i Valentina Subotić.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.