Vjeko Kobešćak i Vaterpolski klub Jug CO produžili su suradnju do 2025. godine

0

Vjeko Kobešćak i Vaterpolski klub Jug CO produžili su suradnju do 2025. godine, objavio je danas na konferenciji za medije predsjednik ovoga kluba Tomislav Dumančić.

“I sam sam bio iznenađen kad sam dobio ponudu za ostankom u klubu narednih sedam godina jer nije lako izdržati toliko dugo razdoblje na jednom mjestu. Međutim, od mog dolaska u Dubrovnik uvjerio sam se kako je ovo prava okolina za postizanje uspjeha kao i stvaranje rezultata i igrača, pa je samim time moja odluka bila puno lakša” izjavio je danas Kobešćak.

“Želimo zadržati što imamo, ali i napraviti iskorak kao predvodnik svjetskog vaterpola. Naš plan rada doveo je do toga da već sad imamo 40 djece upisanih u školu vaterpola, a u budućnosti planiramo veći fokus staviti na razvoj ženskog vaterpola što je između ostalog i jedan od ciljeva HVS-a”, rekao je Dumančić.

Nova sezona za Jug CO počinje u subotu, 13. listopada, nastupom u Triglav regionalnoj ligi protiv Šapca. Potom ih četiri dana poslije čeka početak natjecanja u skupini ‘B’ europske Lige prvaka. U Berlinu igraju protiv Spandaua 04.

Više u vijestima Libertas televizije u 17:30 sati! 

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.