Započinje novi ciklus besplatnih radionica samo za očeve u Konavlima

0

Pozivaju se svi očevi djece predškolske dobi (od 0 do 7 godina), na besplatni ciklus radionica samo za očeve – KLUB OČEVA RASTIMO ZAJEDNO.

Zašto Klub očeva Rastimo zajedno?

Kroz radionice želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju. Klub s očevima prilika je da čujemo kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se može poduprijeti u ostvarivanju njihove važne uloge u djetetovom razvoju.

Što su ciljevi?

Stvoriti poticajno i podržavajuće okruženje u kojem će očevi zajedno s voditeljicama i drugim očevima, međuostalim, steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo.

Što vas očekuje?

Ciklus radionica sastoji se od 4 radionice koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata. Teme radionica su sljedeće: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama i Tata od zanata.

Gdje i kada?

Planirani početak je 10. listopada 2018. godine u 17h ili sukladno mogućnostima većine očeva. Radionice će se održavati u Dječjem vrtiću Konavle. O točnom objektu/vrtiću u kojemu će se radionice održavati očevi će se naknadno obavijestiti. Voditeljice su radionica stručna suradnica psihologinja Tena Erceg i odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić.

Kako se prijaviti?

Svi zainteresirani očevi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavle.

Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.