Završen malonogometni humanitarni turnir Palčićevih 8, Caffe bar Kiss slavi

0
Caffe bar Kiss iz Mokošice svladao je u finalnoj utakmici malonogometnog turnira ”Palčićevih 8” domaći Caffe bar Catamaran.
Utakmica je bila podjednaka u prvom dijelu, a po jedan gol sa svake strane pokazuje srce kojim su obje momčadi igrale kako napad, ali i obranu. Ipak, Mokošani su pred kraj utakmice poveli, a ubrzo nakon toga i zabili za konačnih 3:1 i prvo mjesto na turniru.
U petak navečer Catamaran je u polufinalu slavio prvo protiv Rive Slano, a Kiss je bio bolji od Caffe bara Mirakul iz Lapada, a između tih polufinala odigrane su dvije revijalne utakmice. U prvoj su igrali dječaci 2011. godište i mlađi, ekipe Župe dubrovačke i Du Talenta, a u drugoj veterani velikog i malog nogometa. U utakmici najmlađih Du Talent je dobio Župu dubrovačku s 3:1, a dok su nogometne legende na strani malonogometaša ipak odradile malo bolji posao i odnijele pobjedu.
Nagrada za najboljeg igrača turnira je pripala Mateu Vodopiću strijelcu dva gola za Kiss u finalu protiv Catamarana, a ovo prvo izdanje humanitarnog malonogometnog turnira osam kafića “Palčićevih 8” u ime Škole malog nogometa Square Župa dubrovačka i Udruge Klub roditelja djece nedonoščadi Palčići uspješno su organizirali Mateo Delić i Marijo Puljić.
Nagrade najboljima su uručili Tea Đurović u ime Udruge Klub roditelja djece nedonoščadi Palčići te izbornik malonogometne
reprezentacije Mato Stanković.

Komentari

Komentari

Share.

About Author

Comments are closed.